Oldtimerfrühschoppen 9 september Essern

Op 9 september is er weer het Oldtimerfrühschoppen in Essern.

vanaf 11.00 tot 17.00 uur is er in het centrum van Essern van alles te beleven voor oldtimer liefhebbers.

Van oldtimer trekkers, oldtimer vouwwagens, Heinkel brommers tot oude dorsmachines. Uiteraard zijn er ook oude handwerktechnieken te bezichtigen.

Door het centrum rijden 2 oude “diesellocs”die de bezoeker kosteloos rondrijden.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. / Mit der weiteren Nutzung der Website erklären Sie sich mit der Verwendung von Cookies einverstanden. Meer informatie / Mehr Informationen

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. . Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind so eingestellt, dass sie "Cookies zulassen", um Ihnen ein optimales Browser-Erlebnis zu bieten. Wenn Sie diese Website weiterhin nutzen, ohne Ihre Cookie-Einstellungen zu ändern, oder wenn Sie unten auf "Akzeptieren" klicken, stimmen Sie diesen Einstellungen zu.

Sluiten / Schließen