EEN GELIEFD UITJE VOOR NATUURLIEFHEBBERS: KRAANVOGELS KIJKEN IN DUITSLAND MET OVERNACHTING IN SAFARITENT.

Het is een geliefd uitje voor natuurliefhebbers: kraanvogels kijken in Duitsland.

In Warmsen begint weer de kraanvogel trek. De eerste kraanvogels zijn al weer gearriveerd. Wanneer u bij ons op de boerencamping staat, staat u dicht bij het Großes Moor, Rehdener Geestmoor en Neustädter Moor. waar de kraanvogels ’s nachts verblijven. Ze staan daar met hun voetjes in het water zodat ze niet bereikbaar zijn voor de vos.

In de vroege morgen  gaan de  kraanvogels op zoek naar eten. Dit halen ze op de net geoogste maisvelden die nabij onze minicamping liggen.

Boek nu een safaritent voor uw kraanvogel avonturen of reserveer nu uw plekje met caravan, kamper of tent bij Ferienhof BrinkOrt in Warmsen. Wordt u al gewekt door de roep van de kraanvogel?

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. / Mit der weiteren Nutzung der Website erklären Sie sich mit der Verwendung von Cookies einverstanden. Meer informatie / Mehr Informationen

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. . Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind so eingestellt, dass sie "Cookies zulassen", um Ihnen ein optimales Browser-Erlebnis zu bieten. Wenn Sie diese Website weiterhin nutzen, ohne Ihre Cookie-Einstellungen zu ändern, oder wenn Sie unten auf "Akzeptieren" klicken, stimmen Sie diesen Einstellungen zu.

Sluiten / Schließen