Wagenfelder Großmarkt

De Wagenfelder Großmarkt kent een lange traditie. De Wagenfelder Großmarkt vindt al meer dan 430 jaar plaats op de laatste vrijdag van augustus. De oorspronkelijke veemarkt, waar het vee met de hand van het oude gebruik veranderde, werd door de eeuwen heen “het evenement in de regio”.

Toen al werd de veemarkt geassocieerd met dansen. Vandaag de dag is de Wagenfelder Großmarkt een aantrekkelijke amusementmarkt met veel charme. In de geplaveide marktstraten wordt een breed aanbod aan kraampjes en attracties voor jong en oud aangeboden.

Voor het fysieke welzijn zorgt men op de beste manier. Of het nu gaat om stevig eten uit de grillstand, pizza of de klassieke vissandwich aan de ene kant of honingkoek, crêpes of geroosterde amandelen aan de andere kant, dit is slechts een kleine selectie die kan getuigen van het feit dat er geen wens onvervuld blijft hier.

Meer informatie: https://www.wagenfeld.de/portal/seiten/wagenfelder-grossmarkt-900000104-21840.html

Marktprogramm 2018

Donnerstag 18:00 Uhr traditionelles Eisbeinessen in der Kaiserhalle;

auch andere Gastronome haben besondere
Marktangebote

Freitag 11:00 Uhr Marktbeginn
Markteröffnung durch den Bürgermeister
12:00 Uhr Rundgang durch die Gewerbeschau und
über den Vergnügungsmarkt
Samstag 14:00 Uhr Martkbeginn
15:00-17:00 Uhr Seniorennachmittag
Sonntag 08:00-12:00 Uhr Kleintier- und Geflügelmarkt
(im Feuerwehrgerätehaus)
10:00-15:00 Uhr Flohmarkt
12:00 Uhr Zeltgottesdienst
13:00 Uhr Marktbeginn

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. / Mit der weiteren Nutzung der Website erklären Sie sich mit der Verwendung von Cookies einverstanden. Meer informatie / Mehr Informationen

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. . Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind so eingestellt, dass sie "Cookies zulassen", um Ihnen ein optimales Browser-Erlebnis zu bieten. Wenn Sie diese Website weiterhin nutzen, ohne Ihre Cookie-Einstellungen zu ändern, oder wenn Sie unten auf "Akzeptieren" klicken, stimmen Sie diesen Einstellungen zu.

Sluiten / Schließen